|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Avrilfen4e |
|
![]() AvRiL FaNs ForUm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Потребител Posts: 2064 Member No.: 1 Joined: April 20, 2007 |
Очаквам мненията ви тук!
-------------------- |
| |v43t0o_ |
|
![]() Пристрастена към... музиката! ![]() Group: Потребител Posts: 91 Member No.: 3 Joined: April 22, 2007 |
Форума е суперски! Само се нуждае от още папки!
Ама само да ви кажа нещо,че ми е дерт: за Аврил определено розово не отива,трябва нещо по-тъмно. Както беше предишния скин! Поне според мен! -------------------- ![]() |
| sladuranata |
Posted: April 23, 2007 07:42 am
|
![]() Новак ![]() Group: Потребител Posts: 26 Member No.: 5 Joined: April 23, 2007 |
Форума е хубав но му трябват повече потребители
|
| Avrilfen4e |
Posted: April 23, 2007 07:13 pm
|
![]() AvRiL FaNs ForUm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Потребител Posts: 2064 Member No.: 1 Joined: April 20, 2007 |
Знам за розовото беше лоша идея!А този скин как е?
-------------------- |
| sladuranata |
Posted: April 24, 2007 07:05 am
|
![]() Новак ![]() Group: Потребител Posts: 26 Member No.: 5 Joined: April 23, 2007 |
Този скин на мен много ми хареса
|
| |v43t0o_ |
Posted: April 24, 2007 09:15 am
|
||
![]() Пристрастена към... музиката! ![]() Group: Потребител Posts: 91 Member No.: 3 Joined: April 22, 2007 |
Този скин е много як! И на моя форум е такъв! -------------------- ![]() |
||
| CrAzYBeAuTy |
Posted: April 24, 2007 05:33 pm
|
![]() Новак ![]() Group: AvriL`FanS Posts: 20 Member No.: 7 Joined: April 24, 2007 |
Готин форум, на готина певица
-------------------- ![]() |
| `[gIrlFrIenD]` |
Posted: June 06, 2007 07:38 pm
|
![]() Новак ![]() Group: Потребител Posts: 2 Member No.: 15 Joined: June 06, 2007 |
амЗ.. ари се изкажим
Тъй..първото нещо което видях в форума и не ми хареса е снимката най-отгоре която е супер размазана и не много подходяща.. очите и са много красиви но съм виждала по-оригинални идеи за тфа нещо отгоре.. незнам как му се вика .. както и да е . Второто е за аватара.. защо трябва да е 80х80? По принцип колкото е по-малък толкова по-бързо се зарежда страницата но този форум според мен все още няма от тези тип проблеми , защото все още е с много малко потребители и засега няма нужда според мен от това,по-късно ако се разрастне защо не.. ? но сега.. е супер строго некфо.. сега афатарите се правят най-вече в размер 100х100 и ако поискам да си сложа такъв .. некфо се размазва и става гадиин.. Другото нещо е че това се води форум на Аврил а пък като гледам има само една папка за нея която има 3-4 теми на кръст и всичко друго е някакви свободни папки непряко свързани с Аврил. Не казвам че не трябва да има други но.. масовите трябва да са папки около творчеството на Аврил.. снимки раотки кфото щете.. ама да замяса на такъв! аПзз.. и още нещо кфи са тия долу там линкове към некфи чалгии.. доколкото знам това е форум на Аврил.. а не Ивани.. Гергани и т.н. че изобщо да се намесват с структурата на форума.. ари.. поне тука да няма цигания е.. -------------------- *This innocence is brilliant*``I hope that it will stay`` |
| Princess_ |
Posted: July 13, 2007 10:02 am
|
![]() Новак ![]() Group: Потребител Posts: 1 Member No.: 18 Joined: July 13, 2007 |
Форума ми харесва и бих искала да стане по посещаван.
-------------------- |
| bm1 |
Posted: July 14, 2007 01:19 pm
|
![]() Новак ![]() Group: Потребител Posts: 5 Member No.: 19 Joined: July 14, 2007 |
търсех форум за Аврил отхрих го
|
| toni-avril |
Posted: September 05, 2007 08:13 am
|
|
Новак ![]() Group: Потребител Posts: 10 Member No.: 21 Joined: September 04, 2007 |
И аз отдавна търся свестен форум за Аврил и се зарадвах като видях този.Яко е форумчето,но му трябват малко повечко потребители...
-------------------- |
| beautifly |
|
|
Новак ![]() Group: Потребител Posts: 3 Member No.: 49 Joined: August 15, 2008 |
сорри, ама може ли да ми изтриете потребителското име
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |